SPECTACULAR MUSIC OF HOLLYWOOD

18.04.24 (Čt) v 19:00

Účinkující

Český národní symfonický orchestr
John Debney, Conrad Pope, Mychael Danna, Jesper Kyd, Elia Cmíral, Jeff Beal, Christopher Young, Chris Egan, Paul K Joyce, Nan Schwartz, Antoni Komasa Lazarkiewicz, Maclaine Diemer

Program

Star Wars
Největší Showman
Iron Man 2
Pošťák (Il Postino)
Deník princezny
Lhář, Lhář
Ted Lasso
Assassin's Creed
Hitman
Moneyball
Hellraiser
Raymond and Ray
Bořek stavitel
Guild Wars 2 a další

 

Světové hvězdy filmové hudby dorazí osobně do Prahy, kde oddirigují svá nejznámější díla v podání Českého národního symfonického orchestru a za doprovodu speciálních projekcí. Titulní melodie oceňovaných filmů jako Star Wars, Největší Showman, Iron Man 2, Pošťák, či Kniha Džunglí, skladby z úspěšného seriálu na Apple TV - Ted Lasso nebo ikonická hudba z proslulé videohry Assassins’ Creed zazní ve Smetanově síni Obecního domu.

Těšit se můžete na velikány typu John Debney, jenž dlouhá léta býval ústředním skladatelem pro Walt Disney a stojí za hity z filmu Největší Showman, Umučení Krista, Elf, Božský Bruce nebo Kniha džunglí. Conrada Popa, který více jak 30 let orchestruje nejzásadnější skladby pro Johna Williamse, oscarového skladatele Mychaela Dannu či jednoho z nejúspěšnějších skladatelů gamingové hudby Jespera Kyda. Na jednom pódiu se tak v roli dirigenta vystřídá více jak tucet hollywoodských skladatelů a představí vám nezapomenutelnou hudbu z filmů, seriálů a videoher.

Více informací na https://www.composers-summit.com/